Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

zkoušky na polonézu

10. 1. 2015

Zkoušky od 13.ledna 2015 vždy v úterý a pátek!!!

úterý od 17 do 18 hodin - všichni společně, od 18 do 18.30 1. a 2. skupina
pátek od 16 do 17 hodin přípravka + všichni kluci, od 16.30 do 18 hodin 1. a 2.skupina


 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Tříkrálová sbírka

8. 1. 2015

Tříkrálová sbírka v Popovicích10.1.2015
sraz na obecním úřadě ve 14 hodin

vedoucí skupinek:
Jirka Šilhavík, Petr Kočíř, Tomáš Lyko, Lukáš Stojaspal

koledníci:
Ondra Kočíř, Honza Kočíř, Vojta Šilhavík, Nikča Kožíková, Gabča Martinková, Sára Hanáková, Katka Žufánková, Natka Lyková, Verča Stojaspalová, Nelča Janků, Terka Zelinková, Evča Kunovjánková.

Doufám, že jsem na někoho nezapomněla...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

v novém roce...

4. 1. 2015

Ahoj všichni, doufám, že jste si užili prázdnin, dostali od Ježíška hodně dárečků, vyřádili se na sněhu a oslavili začátek nového roku. Já vám v tom našem jubilejním roce přeju hodně štěstí, zdraví, spoustu radosti, málo starostí, a aby jsme byli všichni dohromady dobří kamarádi a taky partyja, co spolu zažije kopec srandy!!!
No a protože nás za chvilku čeká Dětský ples, a navíc máme ještě nějaké resty, tak je potřeba se do všeho co nejdřív pustit. Tady se mrkněte na nejaktuálnější události a v rubrice plánované akce se můžete podívat, co nás v tomto roce čeká. 
Ráda bych doplnila fotogalerii a znovu prosím rodiče, pokud máte nějaké fotky z našich vystoupení, budu vděčná za jejich poskytnutí (hlavně: Zpívání u vánočního stromu a Vystoupení na setkání důchodců)
tak a teď, prosím, zapište si do kalendáře!!!:
pátek 9. ledna - zkouška v 16 hodin všichni!!! (malí budou  mít do 17 hodin, starší až do 18 hodin)
RODIČE : pátek 9. ledna - v 17 hodin na klubovně
               - krátká informativní schůzka (Dětský ples, Oslavy "20")
               - moc prosím o účast jednoho z rodičů
sobota 10. ledna - Tříkrálová sbírka - od 14 hodin - kdo chce z dětí chodit po sbírce, nahlásí se do mailu (popovjanek@seznam.cz) nejpozděj do čtvrtku 8.1.
neděle 11. ledna - v 15 hod - souborová besídka - možná budou i dárečky!!!
- do plesu budou zkoušky bývat 2x týdně - v pátek se domluvíme na termínech

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

doplnění

14. 12. 2014

Vánoční akademie ZŠ - středa 17.12. od 15.30 hod na KD (sraz v 15 hodin v klubovně)
- vystupují pouze starší děcka (1.+ 2. skupina) - tančí country, takže všichni souborové tričko, kluci rifle, holky sukně dostanou před vystoupením. Po akademii máme ještě zkoušku na vánoční zpívání - prosím o přítomnost všech dětí!!!

Středa 17. 12. hned po akademii (v cca 16.30) zkouška na vánoční zpívání - všechny děti z Popovjánku (cca 30 - 45 minut).

Pátek 19. 12. všichni zkouška od 16 do 17 hodin - klubovna

Neděle 21. 12. Zpívání u vánočního stromu - začátek v 16.30 hod.

Tříkrálová sbírka - děkuju Šilhavíkům, Kočířům a Lykům, že se opět přihlásili jako dobrovolníci. (Po pravdě: čekala jsem, že se ozve víc lidí...)

Dětský ples - do konce tohoto týdne - pokud máte zájem - se objednejte ve studiu Dáma - ohledně vyzkoušení šatů holkám na polonézu, případně si můžou vybrat nějaké společenské šaty i maminky!

Pokud potřebujete nějaké informace, nebo si nejste jistí - kdy, kde, kdo nebo co - klidně kdykoliv volejte!!! Prosinec je hektické období a já často zapomínám, tak klidně připomeňte!
 

 
Celý příspěvek

Dětský ples 2015

9. 12. 2014

DĚTSKÝ PLES SE BLÍŽÍ!!!
Informace pro maminky - Dětský ples se koná 31. ledna 2015.
Zuzka Bičanová vzkazuje: Pro děti případně i rodiče - možnost zapůjčení šatů na ples!
SVATEBNÍ SALON DÁMA http://www.studio-dama.cz/  Uherský Brod na náměstí
Není to povinné využít, ale mám domluvenou lepší cenu za půjčení a šaty přivezou a odvezou a děcka případně i oblečou (takže téměř bez starostí 8-)).
Možnost půjčení šatů pro holky (bílé, případně šampáňo) i pro kluky, mají něco malinko i z botů, ale nespoléhat na ně.
Možnost půjčení společenských šatů i pro maminky, tatínky…:-D kdo bude chtít, máte jedinečnou příležitost.
Prosím Vás, objednejte se telefonicky (Tel. 774 602 773) spíš na odpoledne, budou tam dvě a budou mít na Vás víc času. Klidně i několik dětí najednou, když se domluvíte.
Hlaste se na Popovjánek - případně na moje jméno: Bičanová). Objednávat se můžete ode dneška do 19. 12.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

prosba k rodičům i dětem

3. 12. 2014

Ahoj rodičové i děcka, jako každoročně zajišťuju ve spolupráci s Diakonií UH Tříkrálovou sbírku v naší obci a jako každý rok hledám dobrovolníky - vedoucí skupinek (starší 18 let) a koledníky (děti) Většinou chodí 4 skupinky - 4 dospělí + 12 dětí. Ale pokud by byl větší zájem, není problém počet skupinek zvýšit :-). Problém je, že do konce týdne musím nahlásit vedoucí skupinek Charitě, která tyto informace předává Arcidiecézi Olomouc k výrobě průkazek. Předpokládám, že sbírka se u nás uskuteční buď přímo na svátek Třech králů 6.ledna, ale vzhledem k tomu, že je to v týdnu, spíše to posuneme na sobotu 10.ledna. Tak kdo by se mohl a chtěl zúčastnit jako vedoucí skupinky, prosím, napište mi na mail (popovjanek@seznam.cz) co nejdřív!
potřebuju tyto informace: jméno, příjmení, bydliště, datum narození a číslo občanského průkazu.
Předem díky! Jitka

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Loučení s prázdninami

27. 8. 2014

Popovjánek ve spolupráci s Amfíkem pořádá westernové loučení s prázdninami - pozvánka 
doufám, že se všichni zúčastníte! Nudit se určitě nebudete. Pro starší platí, pokud se dáme trošičku dohromady, tak bysme si při country kapele dali malé předtančeníčko. Časově nějak mezi šestou a půl sedmou - upřesníme si to v pátek na zkoušce. A kdo by z nejstarších holek měl čas a chuť nám jít pomoct na stanoviště (cca od 14.30 do 18 hod.) bude vřele vítán! Kdyby chtěli přiložit ruku k dílu i rodiče - prosím, pošlete sms nebo zavolejte. Předem díky. Jitka

 
Celý příspěvek

prázdniny končí!!!

14. 8. 2014

Milí Popovjánci - moc se na vás těšíme - ale přesto začátek zkoušek musíme odložit o týden! První zkouška se uskuteční v pátek 22. 8. v 16 hodin mladší, v 17 hodin starší děti.

Přijďte v plném počtu - budeme nacvičovat na vystoupení na Slavnosti vína!!! J + Z

 
Celý příspěvek

tak nám začaly prázdniny!!!

12. 6. 2014

Děťátka naše, tak vám tedy - k vaší jistě velké lítosti :-) - oficiálně oznamuji, že nám začaly souborové prázdniny. Díky za vaši snahu, veselé i infarktové zážitky z vystoupení a dalších akcí v uplynulém školním roce. Doufám, že se sejdeme po prázdninách ve stejném nebo ještě raději ve větším počtu!
ALE POZOR!!! Souborové prázdniny nejsou termínově stejné jako prázdniny školní!!!  
Zapište si do kalendáře: první zkouška bude už v pátek 15. srpna !!!
Prosím, aby přišli všichni, kdo nebudou někde mimo na dovolené - první vystoupení nás čeká už 13. září v hlavním pořadu dětských souborů na Slavnostech vína! Tak ať to pořádně nacvičíme a neuděláme si ostudu.
A protože byl slíbený na konec šk. roku táborák - tak určitě bude - jen nebude na ukončení šk. roku, ale na ukončení prázdnin. Podrobnější informace dám na stránky až tak po 10. srpnu. 
Tak vám všem přejeme krásné prázdniny plné sluníčka, žádné úrazy, dobrou náladu a spoustu dobrodružství. A brzo ahoooooj!!!! J. + Z.  

 
Celý příspěvek

vystoupení na jarmarku

28. 5. 2014

pozdě ale přece: info k vystoupení na jarmarku řemesel
kdy: sobota 31.5.
kde: Amfík Bukovina
čas: sraz ve 13.10 hod!!! u haly na velkém Amfíku - prosím přesně!!! - máme zkoušku s muzikou, která má po nás další zkoušky - tak ať to nebrzdíme!!!
oblečení: kroj, cvičky, kluci bez ponožek, holky tělové silonky a  zapletené upravené vlasy, nezapomeňte na sponky!
POZOR!!! VELKÁ PROSBA RODIČŮM!!!
vzhledem k tomu, že máme sraz tak brzo, děcka budou oblečené už v kroji a my se Zuzkou budeme mít spoustu dalších starostí, prosíme rodiče, aby - když přivedou děti - počkali s nimi až do začátku vystoupení a pohlídali je. Program začíná ve 14.30 hod, Popovjánek jde první, pak už budou mít děcka volno. Zázemí budou mít na hale, tam dostanou i občerstvení. Předem moc děkujeme za vstřícnost. J + Z

 
Celý příspěvek