Jdi na obsah Jdi na menu

Tábor 2015

Příspěvky

ahoj kamarádi!

17. 8. 2015

Milí Strážci pramene, tábor je za námi a my už jen můžeme vzpomínat na naše dobrodružství. Doufáme, že se vám s námi líbilo, že jste si to užili a že se třeba příští rok zase potkáme. Moc děkuji vedoucím: Zuzce, Radce, Barči, Míši, Alince, Tomovi, Lukynovi a Marťovi za zodpovědnou a obětavou práci, za hromadu přečtených pohádek i maximální nasazení, které bylo potřeba. Upřímný dík také patří Martinovi "doktorovi" za láskyplnou péči o naše svěřence a Hance a Dance - našim kuchařkám za péči o všechny hladové a žíznivé krky. Díky všem strážcům, že byli hraví, soutěživí a taky, že pomohli konečně zahnat to sucho a probudit Dešťovou vílu :-). Byli jste moc fajn. Tak přeju krásný zbytek prázdnin a třeba příští rok AHOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Jitka

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 0

kronika - závěr

17. 8. 2015

vložen den sedmý až desátý... TADY...
videa budou doplněna postupně...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 0

Další zprávy!

12. 8. 2015

Konečně doplňujeme kroniku o události čtvrtého, pátého a šestého dne tábora Strážců pramene. Čtěte TADY!!! Videa zřejmě doplníme až po skončení tábora, časově to nestíháme. Opět děkujeme za všechny pozdravy, nástěnka našeho Táborbooku je téměř zaplněna. Ale pořád se tu najdou někteří strážci, kteří zde zprávu ještě nenašli! Nenechejte je smutnit! Děkujeme také za pozdravy vedoucím, kuchařkám... i panu "doktorovi" je tlumočíme, aby nebyl smutný... :-). Horko je opravdu ukrutné a máme obavu, že přes veškeré úsilí se nám pramen nepodaří ustrážit... Všichni jsou v pořádku, drobné odřeninky a nějaký ten štípanec léčí pan doktor zázračnou mastičkou, která zahání i ostatní bolístky...  Držte nám palečky, ať to úmorné vedro zvládneme a hlavně! za pár dnů se ve zdraví všichni potkáme!
Prosím POZOR: autobus bude v sobotu ze Smraďavky odjíždět po dvanácté hodině - dopravce nás požádal o malé posunutí času odjezdu. Všechny doma zdraví Strážci pramene!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 20

Druhý a třetí den

9. 8. 2015

Přidáváme fotečky a listy kroniky druhého a třetího dne Strážců pramene. Čtěte a sledujte, co prožili... tady!!! Všichni jsme v pořádku, kromě pár štípanců od komárů jsme zcela zdrávi. Moc děkujeme za vzkazy, vše předáváme... v jídelně máme vytvořený Táborbook, kde vaše vzkazy (v tištěné podobě) zveřejňujeme, tak pište dál. Díky! Zdraví všichni Strážci "i strážci Strážců" :-)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 22

Táborová kronika začíná!!!

7. 8. 2015

Tady se podívejte na první stránky kroniky Strážců pramene a pár foteček. Video přidáme později. Všichni jsou v pořádku, zvládáme i vysoké teploty, dodržujeme pitný režim a denní horko přežíváme ve stínu lesa. Všichni strážci zdraví domovinu a těší se na vaše vzkazy!!! Pište, ať máme co předávat! (do komentářů k tomuto příspěvku).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 20

Odpočítáváme!!!

29. 7. 2015

...a jedeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........už jenom 1 den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.................už jenom 2 dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......................už jenom 3 dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.............................už jenom 4 dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...............................už jenom 5 dnů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...................................už jenom 6 dnů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........................................už jenom 7 dnů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...............................................už jenom 8 dnů!!!!!!!!!!!!!

logo-tabora1m.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 0

Strážci pramene

17. 3. 2015

Celý příspěvek
| Rubrika: Tábor 2015 | Komentářů: 0